...Bahagia Bersama...

Bagaia Bersama

Tuesday, January 31, 2012

Apa ada pada F.E.B.R.U.A.R.I..~

Nak habaq skit, ada beberapa insiden terjadi dalam bulan Februari esok ni..
Pertamanya, bestfrenz OmOt time kt UNITAR dulu, dah kawin akhirnya. Tapi, kat Melaka. Kenduri 4/2 ni.. Cam x dapat pi je. Sampaikan hadiah je kot. sorry, Arif a.k.a Bun..x sangka ya, dalam dok straight je, akhirnya ko kawin..Tahniah~
Keduanya, my frenz juga..Sesama kat MPM UNITAR dulu..Kawin juga..Kad kawin, canggih tul..Depan kad tu letak pic parents sendiri dan parents mertua..Dalam as a background, gambar Halida dan suaminya..Memang terbaek..Yang ni pula kt J.Bharu..kenduri pun 4/2 gak..adus..kirim hadiah juga kot..huhu
Ketiganya, my frenz juga di Sarawak selamat melahirkan baby girl..yg ni 26/1 ari tu..kena tahan wad kejap coz baby disyaki dijangkiti kuman..Na'uzubillah..~
Keempatnya, bb 'Uzma nk dapat adik. Tapi, baru 3 bulan..Maybe Syawal nanti kot..
Seterusnya, hijrah pertama keluarga ku..Tunggu update ya..

Lain2, tak ada berita lagi..Moga Allah permudahkan urusan kawan2 ku nanti. Nak tips, ok je. Fb ada, blog ada, no.fon pun ada..chaos~

1 comment:

nik rosmawati said...

wah.nik ade jugak jemputan kwen kawan tapi jauh jugak .susah la nak pi :)